Offline Voedingscoach

Pindakaat: samen werken aan een gezonde levensstijl!

Als voedingscoach kan ik je op verschillende manieren van dienst zijn. Ik help mannen, vrouwen, sporters en niet-sporters. Daarbij bied ik hulp aan gezinnen, tieners en volwassenen. Het is zelfs mogelijk om als gezin aan de slag te gaan met een gezonde levensstijl! Door met z’n allen meer te bewegen en gezonder te leven, zal het makkelijker zijn dit vol te houden. Ik vertel je graag meer over hoe ook jij fitter kan worden, gewicht kunt verliezen, je lekkerder in je vel komt of juist iets kan aankomen!

Coaching om gezonder te leven

Mijn werk als voedingscoach bestaat voor een groot deel uit het begeleiden naar je doelen op basis van normaal eten en geen dieet.

Ik bied zowel online als face-to-face coaching aan. In beide gevallen heeft een traject een doorlooptijd van minimaal drie maanden. Het is immers niet eenvoudig om van levensstijl te wisselen, en je wilt verzekerd zijn van een blijvend resultaat.

Coaching wordt altijd op maat aangeboden. Ik begin met een inventarisatie van je huidige levensstijl, om op basis daarvan voor doelgerichte verbeteringen te zorgen. Hierbij houd ik rekening met je persoonlijke doelen en voorkeuren.

Een op maat gemaakt voedingsplan

Onderdeel van een coachingstraject is een op maat gemaakt voedingsplan die je kan zien als een leidraad en apps waarin je de voeding kunt bijhouden. De app geeft je de vrijheid om zelf ook keuzes te maken iets wat bij het leerproces hoort. Je kunt er echter ook voor kiezen om eenmalig een voedingsplan aan te vragen. Hierbij houd ik rekening met de ingrediënten die jij lekker vindt! Ook wanneer je wilt afvallen is het mogelijk om je favoriete ingrediënten in gerechten te gebruiken.

Mijn aandachtspunten hierbij:

  • Afwisselend voedingsplan, om het leuk te houden!
  • Aandacht voor je persoonlijke voorkeuren
  • Aangepast op jouw persoonlijke situatie
  • Trainings- en bewegingsplan op maat

Boek een gratis kennismaking

Nieuwsgierig is geworden over de mogelijkheden? Ik informeer u graag!

close

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Back to top of page