Offline Lifestylecoaching

Pindakaat: samen werken aan een gezonde levensstijl!

Als coach kan ik je op verschillende manieren van dienst zijn. Ik heb ervoor gekozen voornamelijk vrouwen te coachen dit omdat het mijn passie is dat elke vrouw zich mooi en gelukkig voelt. Wij kijken niet alleen naar voeding en bewegen maar ook naar hoe je er mentaal voorstaat. Op het moment dat je last hebt van veel stress dan kan dit een factor zijn die van invloed is op het gehele proces van fitter worden. Wij gaan voor een fitte geest en een fit lichaam doormiddel van inspanning naar ontspanning.

Ik vertel je graag meer over hoe ook jij fitter kan worden, gewicht kunt verliezen, je lekkerder in je vel komt of juist iets kan aankomen!

Coaching op maat

Mijn werk als coach bestaat voor een groot deel uit het begeleiden naar je doelen op basis van lekker eten, bewegen, mindset, sociale verplichtingen etc..

Coaching wordt altijd op maat aangeboden. In de kennismaking gaan we kijken of wij een klik hebben want belangrijk is voor deze stap dat jij je prettig voelt bij je coach zodat jullie open naar elkaar kunnen zijn. De tweede stap is kijken hoe je dagelijkse dingen op dit moment gaan en waar je tegenaan loopt. We gaan daarna aan de slag met kleine aanpassingen die na een tijd van herhaling je nieuwe gewoonte worden.

Een op maat gemaakt voedingsplan

Onderdeel van een coachingstraject is een op maat gemaakt voedingsplan die je kan zien als een leidraad en apps waarin je de voeding kunt bijhouden. De app geeft je de vrijheid om zelf ook keuzes te maken iets wat bij het leerproces hoort. Je kunt er echter ook voor kiezen om eenmalig een voedingsplan aan te vragen. Hierbij houd ik rekening met de ingrediƫnten die jij lekker vindt! Ook wanneer je wilt afvallen is het mogelijk om je favoriete ingrediƫnten in gerechten te gebruiken.

Mijn aandachtspunten hierbij:

  • Afwisselend voedingsplan, om het leuk te houden!
  • Aandacht voor je persoonlijke voorkeuren
  • Aangepast op jouw persoonlijke situatie
  • Trainings- en bewegingsplan op maat

Boek een gratis kennismaking

Nieuwsgierig is geworden over de mogelijkheden? Ik informeer u graag!

Back to top of page