Offline Lifestylecoaching

Pindakaat: samen werken aan een gezonde levensstijl!

Als coach kan ik je op verschillende manieren van dienst zijn. Ik heb ervoor gekozen voornamelijk vrouwen te coachen dit omdat het mijn passie is dat elke vrouw zich mooi voelt.  Daarbij bied ik hulp aan gezinnen, tieners en volwassenen dit omdat ik vind dat je als gezin gaat voor een gezonde levensstijl en je niet voor iedereen een aparte pan wil koken.  Het is ook zo dat als je gezamenlijk de levensstijl aanpast dan is dit met zijn allen voor de rest van jullie leven vol te houden en geef jij je kinderen een goede basis mee voor de toekomst.

Ik vertel je graag meer over hoe ook jij fitter kan worden, gewicht kunt verliezen, je lekkerder in je vel komt of juist iets kan aankomen!

Coaching op maat

Mijn werk als coach bestaat voor een groot deel uit het begeleiden naar je doelen op basis van lekker eten, bewegen, mindset, sociale verplichtingen etc..

Coaching wordt altijd op maat aangeboden. Ik begin met een inventarisatie van je huidige levensstijl, om op basis daarvan voor doelgerichte verbeteringen te zorgen. Hierbij houd ik rekening met je persoonlijke doelen en voorkeuren.

Een op maat gemaakt voedingsplan

Onderdeel van een coachingstraject is een op maat gemaakt voedingsplan die je kan zien als een leidraad en apps waarin je de voeding kunt bijhouden. De app geeft je de vrijheid om zelf ook keuzes te maken iets wat bij het leerproces hoort. Je kunt er echter ook voor kiezen om eenmalig een voedingsplan aan te vragen. Hierbij houd ik rekening met de ingrediënten die jij lekker vindt! Ook wanneer je wilt afvallen is het mogelijk om je favoriete ingrediënten in gerechten te gebruiken.

Mijn aandachtspunten hierbij:

  • Afwisselend voedingsplan, om het leuk te houden!
  • Aandacht voor je persoonlijke voorkeuren
  • Aangepast op jouw persoonlijke situatie
  • Trainings- en bewegingsplan op maat

Boek een gratis kennismaking

Nieuwsgierig is geworden over de mogelijkheden? Ik informeer u graag!

Back to top of page